Het lekkerste en meest originele gerecht

Gilles Pauwels maakte volgens de vakjury het lekkerste en meest originele gerecht klaar en serveerde een ballotine van schartong met risotto van Limburgs gepofte boekweit, structuren van Oostendse dulse, beurre blanc van Speciale Belge de Poes, girolle en citroenverbena.

Het winnende gerecht van viskok van het jaar door Gilles Pauwels

De Nationale Horecawedstrijd van VLAM met de Vis van het Jaar werd voor de 34ste keer georganiseerd tijdens Horeca Expo in Flanders Expo Gent. Gilles Pauwels haalde al eens de finale en keert nu voor het eerst als winnaar terug naar huis met een knappe trofee van kunstenaar Marc Vanhecke, een cheque van 750 euro en een dinerkaart voor twee personen bij restaurant Boury in Roeselare. 

De winst is een aangename bekroning, in een drukke periode, voor de man die samen met zijn echtgenote Valerie Tack cateringzaak Ateljee G. en viswinkel Vis Ateljee runt.

Terug naar home